Blog

Besplatna edukativna pješačka tura ‘Svetog Martina’ na Korčuli

Nenad
6 days ago
Posted by: Nenad
Category: Blog

foto: Nataša Skokandić

Hotel Lumbarda pridružio se akciji koju su organizirali Turistička zajednica Grada Korčule i Društvo turističkih vodiča Korčule, te poziva sve svoje goste na ovu jedinstvenu rekreativnu šetnju edukativnog karaktera. Ovu subotu, 12. lipnja održat će se pješačka tura “Svetog Martina”. Prijevoz iz hotela do Žrnova je besplatan za sve naše goste koji žele učestvovati u ovom jedinstvenom doživljaju, uz prethodnu najavu na recepciji hotela.

Polazak same pješačke ture je u 09.00 sati ispred župne crkve sv. Martina u Žrnovu, te je organiziran prijevoz do Žrnova u 08:45 sati ispred ureda TZG Korčule. Također, organiziran je prijevoz nazad do Korčule i do Žrnova (te za naše goste potom natrag do hotela). Maksimalan broj osoba za koje je osiguran prijevoz je 20.

Od opreme je obvezna zatvorena obuća za pješačenje, duge hlače i obvezno dovoljno vode. Pješačku turu vodit će licencirani turistički vodiči na hrvatskom i engleskom jeziku, a predviđeno vrijeme trajanja ture je otprilike 2 sata.

Obvezna je prethodna najava u našem hotelu ili na broj telefona 095 524 21 28 najkasnije do petka, 11. lipnja, u 14.00 sati.

Nenad

Leave a Reply

1 Comment